Hvad er min Elbot email?

Vi er af den overbevisning, at du ikke ønsker at forholde dig til elselskaber, elaftaler, elregninger eller andet der starter med el.

Derfor får du en privat Elbot email, når du benytter Elbot Premium.

Din Elbot email er “dit telefonnr”@elbot.dk.

Når du skifter elselskab, laves tilmeldingen i din Elbot email.

På den måde undgår du mails fra dit nye elselskab, da vi, via din Elbot email, modtager disse på vegne af dig.

Modtager vi mails, der er relevant for dig, får du naturligvis besked, hvor resten, ja dem tager vi os af.

Skulle du blive kontaktet af dit elselskab (eller andre), der kommer med tilbud eller forslag, så bed elselskabet om at få det sendt til din Elbot email (eller din egen og videresend derefter til os).

Når vi modtager mails på din Elbot email, behandler Elbot Support mailen, så du slipper for besværet.