Hvad menes med “hjælp” hver gang man skal skifte selskab? Ordner I ALT? Eller hvad skal man evt. selv gøre?

Det er forskelligt fra elselskab til elselskab, hvilke handlinger vi kan klare for dig.

Indtil videre kan vi klare alle, men vi forestiller os, at det i fremtiden kan ændre sig.

Derfor har vi begrænset vores beskrivelse til det, vi med sikkerhed altid kan tilbyde: hjælpe dig med at skifte elselskab, hver gang du kan spare penge.

Du skal være forberedt på, at du ved et skift skal (1) udfylde en tilmeldingsformular og (2) opdatere dine betalingsoplysninger, hvilket tager et øjeblik.

Er dette tilfældet, bliver du guidet igennem denne proces, så du ved nøjagtig hvordan det klares.

Andre vigtige processer, såsom at opsige elaftaler i tide, undersøge hvilket elselskab det er billigst, tjekke slutopgørelser og indhente tilgodehavender hos elselskaber, klarer vi for automatisk for dig, hvis du benytter Elbot Premium.

Det er i princippet det, vores service består af: kundeservice (og helst markedets bedste).