Hvad er Elbot?

Elbot er en digital elmægler, der hjælper elforbrugere med at skifte til det billigste elselskab, hver gang det betaler sig.

Servicen koster et månedligt abonnement, som er vores eneste indtjening for vores service. Vi sørger for at holde os orienteret omkring alt på elmarkedet, herunder hvem der tilbyder de billigste elpriser, og hvornår det er tid for dig at skifte elselskab, så du undgår at blive overført til en dyr standardaftale.

Vi holder dig selvfølgelig underrettet, hver gang du er blevet hjulpet videre, så du aldrig behøver at være i tvivl om noget.

Hvis du har god forstand på, hvordan elmarkedet fungerer, følger med i prisudviklingen blandt elselskaberne, er opmærksom på aftaleudløb og forstår at læse slutopgørelser, så er Elbot ikke det rette for dig. Så vil et medlemskab være unødvendigt og fordyrende.

Hvis du til gengæld - som mange andre - synes, at markedet er kompliceret og uigennemsigtigt, eller hvis du bare hellere vil bruge din tid på en masse andet, end at skulle tænke på el, så er Elbot oplagt for dig.