Hvad hvis jeg er i binding?

Hvis du tilmelder dig hos Elbot, så kan vi desværre ikke se, om du er i binding hos din leverandør, men vi hjælper dig naturligvis gerne med at undersøge din elaftale, så du undgår at få en bøde for at forlade dem for tidligt. Er du i tvivl, bedes du give os besked, og vi undersøger det for dig.

Hvis det viser sig, at du stadig er i binding, efter du er blevet medlem hos os, så skal vi blot sørge for, at din nye aftale først træder i kraft, når du er ude af binding.

Vi venter selvfølgelig med at opkræve det månedlige abonnement, indtil du er kommet i gang hos din nye leverandør og får glæde af vores tjeneste.