Kan jeg bruge Elbot?

Bruger og betaler du for el, kan du bruge Elbot. Det er nelig sådan, at hvis dit navn står på elregningen, så er det også dig, der bestemmer, hvem du ønsker som elselskab. Det betyder samtidig, at vi kan hjælpe dig med at skifte til det billigste elselskab på elmarkedet, efter at du er blevet Klient hos Elbot.

Undtagelsen er, at vi - i hvert fald indtil videre - ikke kan tage imod erhverv. Desuden er vi endnu ikke klar til at tage imod medlemmer, som har elproduktion i deres bolig.