Kan Elbot stadig betale sig?

Der findes pt. 2 rigtig fornuftige introtilbud på elmarkedet, hvilke vi hjælper størstedelen af vores brugere med at skifte til.

De 2 introtilbud gælder i 6 måneder, hvor besparelsen vil være større end udgiften til Elbot.

Så på kort sigt er svaret ja, Elbot kan stadig (rigtig) godt betale sig*

* dog med forbehold, for der er situationer, hvor vi ikke kan skifte brugere til de nævnte tilbud, men det er meget sjældent. Skulle de ske, vil det selvfølgelig blive oplyst, og så kan man altid afmelde sig vores service (der er ingen bindingsperiode), eller vælge Elbot Freemium.

Det store spørgsmål er dernæst, om det kan betale sig efter de 6 måneder, og der er svaret et delvist ja.

Som elmarkedet ser ud nu, er der ingen andre introtilbud, vi kan skifte vores brugere til, men der findes elprodukter, der er billigere end dem, de fleste har i dag - og det man overgår til, når introprisen på ovenstående tilbud udløber.

På disse elprodukter vil der være en mindre besparelse på elprisen og på elabonnementet, hvilket gør, at prisforskellen mellem et standard elprodukt, og det vi skifter vores brugere til, dækker udgiften til Elbot og giver en lille besparelse til vores brugere.

Den besparelse er dog væsentlig mindre end den, man starter ud med at opnå - som elmarkedet ser ud nu.

Det næste store spørgsmål er så, om elmarkedet bliver ved med at se ud, som det gør nu, og det svar kender ingen, men vi forventer, at det vil stabilisere sig, og at det kun er et spørgsmål om tid, før at elselskaberne igen tilbyder lave elpriser som lokkemad.

Elprisen er trods alt det primære parameter, elselskaberne kan konkurrere på, så jeg forventer, at det altid bedst kan betale sig at være aktiv (fremfor passiv).

Skulle det ikke ske, vil Elbot potentielt kunne blive et fordyrende mellemled, men der vil min klare anbefaling være, at du skifter fra Elbot Premium til Elbot Freemium, og fortsætter med vores gratis service. Det skift er gratis og naturligvis nemt.

I det øjeblik du kan spare penge på at skifte elselskab igen, får du besked af Elbot, og så kan du naturligvis der vælge, at skifte tilbage til Elbot Premium, og så klarer vi besværet for dig.

Var denne artikel en hjælp?
0 ud af 0 fandt dette nyttigt

Kommentarer

0 kommentarer

Log ind for at kommentere.