Hvad bruger i mine oplysninger til?

Når du tilmelder dig Elbot, beder vi om dit cpr, reg og kontonr., hvilket vi skal benytte for at kunne tilbyde dig vores service.

Vigtigt: forbindelsen er naturligvis sikret og krypteret via gyldigt ssl certifikat.

CPR NR

Dit cpr nr. er nødvendigt for os, da alle elselskaber kræver dette oplyst, når man ønsker at skifte til dem.

Vi benytter derfor dit cpr. nr., når vi skifter dit elselskab.

KONTO OG REG NR

Dernæst er dit konto og reg. nr. nødvendigt for os, da de fleste elselskaber kræver, at man tilknytter sin elregning automatisk betaling, når man tilmelder sig dem.

Vi benytter derfor dit konto og reg. nr., når vi tilmelder dig et elselskab, men vi benytter det også ift. udbetaling af et evt. tilgodehavende.

Det er nemlig sådan, at man ofte har penge tilgode, når man skifter elselskab.

Har du penge tilgode, anmoder vi elselskabet om, at de udbetaler dit tilgodehavende direkte til dine kontooplysninger.

TELEFON NR

Når du tilmelder dig Elbot, skifter vi dig til det billigste elselskab, så du kan undgå dyr el. Som en del af vores tjeneste, sender vi dig en sms, når tilmeldingen til det billigste elselskab er foretaget.

Vi benytter således dit telefon nr., så vi kan holde dig opdateret omkring et skifte, vi har foretaget på vegne af dig.