Er Ørsted billig?

Hej Elbot, Jeg har Ørsted og efter et langt tilløb, er det blevet tid til at undersøge alternativer. Jeg har netop tjekket elpriser på elpris.dk, men gav op. Hvad vil i anbefale? Dbh. Klaus
0

Kommentarer

1 kommentar
 • Officiel kommentar

  Hej Klaus,

  Tak for din besked.

  Der er to veje, du kan gå. Enten kan du være passiv, og blive hvor du er, eller også kan du være aktiv og skifte elselskab, hver gang det betaler sig.

  Afhængigt af hvor højt et elforbrug du har, anbefaler vi en af følgende to ting.

  Højt elforbrug

  Bruger du over 7.000 kWh/15.000 kr. om året, er der begrænset, hvilke tilbud du kan få. Her vil vi anbefale en variabel elaftale, med så lavt et elabonnement og tillæg til elprisen som muligt. Hvis du bruger over 7.000 kWh/år, så skriv retur med hvor meget el du bruger, og vi kommer med en konkret anbefaling.

  Tjek din elregning, hvis du er i tvivl omkring dit elforbrug.

  Almindelig elforbrug

  Bruger du under de 7.000 kWh/15.000 kr. om året, hvilket de fleste gør, anbefaler vi, at du skifter til en af følgende elselskaber samt elprodukter:

  • AURA: AURA IntroFlex Øst
  • Modstrøm: Fastintro
  • GNP Energy: Introtilbud Ide-el
  • Ørsted: Basis El - introduktionstilbud 6 mdr.
  • Power4U: Intro Flat4U - Mini
  • EWII: EWII Introstrøm
  • NRGi: BevarMigEl - Introtilbud

  De tilbyder pt. alle en elpris på 0 øre/kWh + 0 kr/md. Billigere bliver det ikke.

  Har du en af ovenstående elselskaber i forvejen, så vælg blot en af de andre. Vær samtidig opmærksom på, at nogen i deres skriveri med småt, afviser nye kunder, der har været kunder indenfor X antal måneder.

  Når du har fuldført deres tilmeldingsformular, anbefaler vi, at du benytter dit betalingskort som betalingsmiddel. Det er nemlig gratis, at betale med.

  OBS: hovedreglen med introtilbud (som ovenstående) er, at de stiger i pris. Det er ikke noget problem, så længe at du skifter elselskab igen - og i tids nok. Vær derfor opmærksom på, hvornår prisen stiger. Vi anbefaler, at du 2 måneder inden undersøger elmarkedet på ny, og vælger et nyt billigt tilbud. Det er også vigtigt at undersøge, om du skal opsige din elaftale inden at du skifter.

  Du er selvfølgelig også velkommen, til at bruge Elbot.

  De bedste hilsner,
  Casper Minding
  www.elbot.dk

Log ind for at efterlade en kommentar.

Fandt du ikke det, du ledte efter?

Nyt opslag