Hvordan beregnes besparelsen?

Hej Elbot Jeg er lidt usikker på hvordan besparelsen udregnes. Det er klart at det differencen mellem det elselskab man havde tidligere og så det elselskab I finder. Men der i hvert fald 2 scenarier, hvor jeg ikke kan gennemskue hvordan besparelsen skal beregnes. 1) Vi flytter i et nyt hus, Og har ikke betalt for el før. hvordan beregnes den tidligere pris så? 2) Når I har skiftet selskab for mig et par gange, er det så prisen på mit allerførste elselskab Som differencen beregnes ud fra eller det det elselskab jeg lige har skiftet fra (som jo nok var ret billigt for det havde I jo valgt)? Desuden er jeg lidt nysgerrig på hvor ofte jeg skal betale til jer..? Mvh Rune
0

Kommentarer

1 kommentar
 • Officiel kommentar

  Hej Rune,

  Tak for din besked.

  Jeg beklager vores svartid, men den notifikation, der skulle have sagt bingeling efter din besked, bingelingede ikke som den burde. Fejlen er fikset, den sker fremover.

  Det er nogle rigtig gode spørgsmål, du kommer med, som faktisk er blandt de, vi har fået mest.

  Der var nogle klare fordele ved vores metode at beregne besparelser på, men der var også svagheder. Det kan du læse mere om her.

  Derfor har vi ændret vores metode, hvorpå besparelsen beregnes.

  Sådan beregnes besparelsen

  Besparelsen beregnes nu som værende prisforskellen mellem den pris, du betaler for el, og det el koster på elbørsen. Heraf opkræver Elbot 49 % af din provision – maks 49 kr/md.

  Det betyder, at vores provision afhænger af, at vi kan slå markedsprisen, og kun har indtjening, når det sker.

  Hertil skal det siges, at din faktiske besparelse vil være langt større, da elselskabets indtjening kommer oven i markedsprisen. Et elselskab tjener gennemsnitligt 450 kr/år på deres kunder, som er udover markedsprisen, men den del af din besparelse tager vi ikke provision af.

  En vigtig optimering af vores besparelse, som er med til at fremtidssikre forretningsmodellen, og skabe mere gennemsigtig.

  Svar på dine spørgsmål

  For en sikkerheds skyld, kommer der her svar på dine spørgsmål:

  1. Når du flytter i hus, vil det fra start være prisen på elbørsen, vi sammenligner den pris, du betaler med. Prisforskellen ganges op ift. dit elforbrug, så din præcise besparelse beregnes. Heraf betaler du 49 % i provision til Elbot.

  2. Normalt ville det være sådan, at prisen hos det billigste elselskab ville stige i måned 7. Den pris ville du have betalt, men da Elbot har skiftet dig til en ny billig pris, undgår du prisstigningen. Her ville vi have beregnet din besparelse, som prisforskellen mellem den pris du ville have betalt i måned 7, og den pris du betaler hos det nye elselskab.

  Jeg håber naturligvis meget, at det besvarede dine spørgsmål. Og så beklager jeg endnu engang ventetiden, men takker for din tålmodighed.

  Kan i øvrigt se, at du i mellemtiden er blevet Klient hos Elbot. Velkommen hertil :)

  Dbh. Casper,

  Stifter, Elbot.

Log ind for at efterlade en kommentar.

Fandt du ikke det, du ledte efter?

Nyt opslag